HIP Express

HIP Express is de eenvoudige VoIP variant voor kleine bedrijven en particulieren.

Heeft u nog 1 of 2 analoge lijnen of 1 ISDN2 verbinding?HIP Express
Bespaar op de vaste maandelijkse kosten! En ook nog op de gesprekskosten.
Het versturen van faxen gaat niet betrouwbaar. Om faxen te kunnen ontvangen is een oplossing voorhanden.

Verlaag uw maandelijkse kosten.

De maandelijkse kosten van HIP Express zijn (excl. BTW):

€ 1,00 HIP Express One
€ 1,50 HIP Express One2Go
1,00 HIP Express extra toestel
6,50 HIP Express Fax2Email

Vergelijk dat maar eens met de normale kosten bij de grote telecomprovider:

€ 22,76 BelBasis
€ 31,85 ISDN2

Stap nu over!

 

De verschillen tussen de 2 varianten (HIP Express One vs HIP Express One2Go) zijn:

HIP Express functies

HIP Express One… of One2Go

HIP Express One

HIP Express One is een VoIP-pakket, dat de enkele (analoge) telefoonlijn vervangt. Het grote voordeel? Het bellen via HIP Express One levert u minder kosten op dan wanneer u gebruik maakt van een analoge lijn. Zowel de vaste kosten als de belkosten zijn lager.

Via uw telefoon kunt u vrijwel alle instellingen configureren. Dit kan ook via een internetportal. Ook heeft u via deze internetportal toegang tot uw facturen en vindt u hier een overzicht van uw belkosten.

HIP Express One2Go

Met HIP Express One2Go heeft u dezelfde mogelijkheden als met HIP Express One. Maar daarnaast kunt u met deze variant een of meerdere telefoons gebruiken om een inkomend gesprek aan te nemen. De telefoons gaan dan gelijktijdig over. Zo kunt u uw mobiele telefoon hiervoor inzetten. Dat is handig, wanneer u onderweg bent, maar toch bereikbaar wilt zijn op uw zakelijke nummer.

Voor het simultaan overgaan geldt een maximum van 8 nummers waar u naar kunt doorschakelen. Als u wordt gebeld op het nummer dat u heeft ingesteld, krijgt u een melding dat u een gesprek heeft op uw HIP Express-nummer. Vervolgens kunt u het gesprek aannemen door op een willekeurige toets te drukken. Die waarschuwing is prettig: u weet direct dat het een zakelijk telefoontje betreft.

Qua kosten is het heel overzichtelijk: de kosten van uw vaste HIP Express-lijn naar het andere toestel betaalt u alleen wanneer u het gesprek ook daadwerkelijk aanneemt op dat toestel.

Extra toestel

Wilt u met twee toestellen tegelijk kunnen bellen en gebeld worden? Dan kunt u een extra toestelaansluiting aanvragen. Voor dit toestel krijgt u dan extra inloggegevens. Hiermee kunt u het toestel aanmelden op de telefooncentrale. Let op: voor zo’n extra toestel moet uw modem beschikken over een tweede analoge aansluiting. Heeft u dit niet, dan kunt u een tweede ATA met analoog toestel of een IP-telefoon aansluiten. Bovendien is het mogelijk om op deze manier een softphone voor PC, een smartphone of iPhone als tweede toestel toe te voegen.

Extra pakket

Heeft u een kantoor buitenshuis en wilt u daar ook een aansluiting? Of misschien wilt u naast uw zakelijke lijn een aparte privéaansluiting? Dan kunt u gewoon een tweede HIP Express One of One2Go VoIP-pakket bestellen met een eigen telefoonnummer.

Wilt u twee aparte lijnen met elkaar verbinden? Dan kan dat dankzij de extra functionaliteit van HIP Express One2Go: wordt u gebeld op de zaak, dan kunt u uw telefoon simultaan laten overgaan op uw nummer thuis en op uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd bereikbaar.

Fax via e-mail

Ontvangt u nog regelmatig faxberichten op uw faxnummer? Bestel dan de faxoptie. Faxen die worden verzonden naar uw faxnummer, worden doorgestuurd naar een door u opgegeven e-mailadres. Tevens is het mogelijk een tweede e-mailadres op te geven voor een CC van het faxbericht.

HIP Express Office

Tevens is het mogerlijk om voor een vast bedrag in de maand de belkosten naar vaste nummers af te kopen. En hiermee is het mogelijk om voor een klein bedrag desktop integratie toe te passen, zodat u rechtstreeks vanuit een webbrowser kunt bellen.

Vanaf € 11,- excl. BTW per maand