Anti-Virus

Bij goede bescherming hoort een Anti-Virus oplossing.

Wij bieden o.a. Norman Endpoint Protection aan voor 2,49 euro per maand per computer.

Norman Endpoint Protection is geschikt voor Windows PC's en Servers.
Norman Endpoint Protection is centraal te managen.

Het product is verkrijgbaar per maand, met een automatische verlenging per maand. Het is daarmee ook per maand opzegbaar.

De prijzen zijn excl. BTW.

Endpoint Protection

 

Award-winnende Norman security technologie beschermt voortdurend laptops, desktops en servers tegen de nieuwste virussen en spyware (malware). Norman introduceert haar nieuwste Endpoint Protection met verbeterde prestaties van de database, beveiliging tegen ongewenste software voor Microsoft Exchange 2010 servers en Intrusion Guard functionaliteit.

Met Norman Endpoint Protection heeft u de vrijheid om u te concentreren op de bedrijfsgroei terwijl u vertrouwt op uw Internet beveiliging.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Ondersteunt multilevel architectuur

 • Kostenbesparend
 • Nieuw niveau van de administratieve easy-of-use

Intuïtieve gebruikersinterface

 • Drag-and-drop acties voor logische groeps handling-en veiligheidsbeleid beheer
 • Bevordering van Mid-level management consoles op remote locaties, zoals kantoren

Schaalbare oplossing

 • Kunnen op de kleinste remote locaties geimplementeerd worden
 • Schaalbaar is kosten-effectief voor de grootste ondernemings netwerken

Gemakkelijk te installeren, implementeren en te bedienen

 • In enkele minuten geïnstalleerd
 • Toont automatisch alle clients en servers in uw netwerk

Bescherming

 • Inclusief de toonaangevende Norman SandBox® en DNA Matching-technologieën
 • Beschermt tegen nieuwe en onbekende malware en andere hardnekkige bedreigingen

Silent clients

 • Vrij blijven van de veiligheids onderbrekingen terwijl overige volledig veilig blijven op hetzelfde moment
 • Laat de klant security "silent"

Over de functies

Multi-level architectuur
Norman Endpoint Manager is kosteneffectief en het ondersteunt een multilevel architectuur die een nieuw niveau van administratief gebruikersgemak levert. De nieuwe Norman Endpoint Manager is zeer kosteneffectief en ondersteunt nu een multilevel architectuur die een nieuw niveau van administratieve easy-of-use levert. Het beveiligingsbeleid kan worden ingesteld en gemanaged centraal beheerd op meerdere sites en zorgen voor snelle beveiligings updates en effectieve lokale controle.

Norman Intrusion Guard
Real time bescherming voorkomt dat ongeautoriseerde programma's controle over de PC's nemen. Beschermt tegen spyware, injectie pogingen, rootkits, misleidende toepassingen en cyberaanvallen.

Eenvoudig te installeren, implementeren en te bedienen
Norman Endpoint Protection is in enkele minutes geïnstalleerd en de intuïtieve gebruikersinterface toont u automatisch alle clients en servers in uw netwerk. Implementeer bescherming aan geselecteerde computers en deze zullen op de up-to-date gehouden worden en veilig blijven, tegelijkertijd rapporteert het de status van de Endpoint Manager-console applicatie.

Intuïtieve gebruikersinterface
Bediening van de Norman Endpoint Manager is gemakkelijk gemaakt door middel van logische, drag-and-drop acties voor de groep handling-en veiligheidsbeleid management. Mid-level management consoles op afgelegen locaties, zoals kantoren kunnen logisch worden bevorderd en kantoren kunnen eenvoudig worden toegewezen aan groepen en kunnen bijgewerkt en beheerd worden door de mid-level manager.

Schaalbare oplossing
Norman Endpoint Protection kan men implementeren op de kleinste remote locaties, schalen is nu kosteneffectief bij de grootste bedrijfsnetwerken

Bescherming
Norman Endpoint Protection is uitgerust met de toonaangevende Norman SandBox® en DNA Matching-technologieën. Deze geavanceerde, bekroonde, pro-actieve security technologieën beschermen tegen nieuwe en onbekende malware en andere aanhoudende dreigingen, zodat uw endpoints veilig blijven.

Silent clients
Als optie kunt u besluiten om een klant security "silent" te houden. Deze krachtige functionaliteit kan bepaalde configuraties, zoals bij betaalautomaten in winkels of andere openbare desktops - vrij houden van de veiligheids onderbrekingen, dit terwijl men tegelijkertijd volledig veilig blijft.