Online Backup

Online backup en online storage

Wij leveren een online backup mogelijkheid vanaf  9,95 per maand (25 GB)

Wat is Online Back-Up? Wat zijn de voordelen van het gebruik van Online Back-up?

Diep in zijn of haar hart weet elke computergebruiker dat je regelmatig een back-up moet maken van je data en het op een beveiligde locatie moet opslaan. Je bedrijfsgegevens zijn tenslotte zeer belangrijk en mogen niet verloren gaan. Het verliezen van bedrijfs-en private gegevens is het vaak het gevolg van een menselijke fout. Bijna 100% van alle gebruikers moet minstens 1 maal per jaar verloren data herstellen.

Online Back-up geeft de mogelijkheid om data back-up uit te voeren op remote back-up servers via het Internet. Online Back-up kan heel nuttig zijn omdat het toelaat de back-up van overal te raadplegen, het enige wat je nodig hebt is een computer of een laptop die verbonden is met het Internet.

Voor home users of bedrijven is online back-up veiliger omdat het fysiek gescheiden is van de originele data opslag. Remote back-up beschermt de gebackupte gegevens en laat een snelle recovery toe in het geval van een incident of diefstal.De back-up oplossing is een ready-to- use back-up oplossing met de mogelijkheid om de data remote op te slaan. Wat er ook gebeurt met de originele files, alle gebackupte data is 100% veilig.

 

Online storage

Online storage is een voordelige opslag in de Cloud. Maar dan voordeliger dan bijv diensten als dropbox, skydrive e.d.

250GB opslag is er al vanaf 5,95 per maand.